Wat Kost Een Personal Trainer Of Coach? - Michaelbruijstens.com

Published Feb 08, 22
6 min read

Personal Training Bij Motionacademy - - Michaelbruijstens.com

Een grote verandering begint bij een kleine stap! Personal trainer Rotterdam

Online coaching of Online lifestyle coaching wordt gedaan aan de hand van videobellen. Wij bieden de mogelijkheid om dit te doen via Skype of Google Hangouts. Vooraf worden de online coaching gesprekken ingepland zodat iedereen precies weet wanneer en waar hij/zij aan toe is. Wat kun je verwachten? Na het invullen van het intakeformulier en het voldoen van de betaling volgt een uitgebreid kennismakingsgesprek, Een Bespreking en bij jouw op maat gemaakte voedingsschema over voeding en levensstijl over zowel voeding als levensstijl (lifestyle)Wij hebben altijd antwoord op al je vragen dus schroom niet om ons te contacten! Geheimhouding van alle privacy gevoelige gegevens + informatie, Mentale coaching / Mindset coaching, Wij streven naar een geoptimaliseerde versie van jou! Luisterend oor, maar ook “pittige”, motiverende woorden om jou zo goed mogelijk en zo efficiënt mogelijk naar jouw doelstelling te kunnen begeleiden, Wat verwachten wij van jou? Wij geloven in het feit dat alles mogelijk is, mits er maar genoeg tijd in wordt geïnvesteerd in combinatie met de juiste informatie en/of handvaten.

Wij verwachten dus dat je bent. “Adviestrouw” houdt in dat je daadwerkelijk de adviezen, tips en eventueel schema’s zo goed mogelijk volgt. Effectief Trainen - Privé Gym - Personal Trainer Mechelen Kosten -. De juiste mindset is hiervoor enorm belangrijk! Ook dit helpen we jou ontwikkelen in een betrekkelijk korte tijd! Kortom, wat verwachten wij van jou?…Adviestrouw / Therapietrouw, Eerlijkheid in evaluaties, Eerlijkheid naar jezelf toe100% openheid van zaken, Voordelen van Online Coaching VS Personal Training, Mogelijkheid tot Kortere coaching sessies! Het is niet verplicht op 1 heel uur af te nemen! = Geld besparing & efficiëntie! Meer sessies online coaching per week mogelijk in vergelijking met live PTJe coach is veel flexibeler! De coach kan op meer momenten helpen! (Wel even afstemmen natuurlijk)Bespaar op je reiskosten & Geen weggegooide reistijd, Contact zelf vanuit vertrouwde omgeving voor o.

Tijdens de intake worden je huidige eetgewoonten en doelstellingen bekeken en maken we in samenspraak wijzigingen in je voedingspatroon aan die je consistent kan volhouden. We leggen je geen supplementen op en laten jou geen producten eten waar je niet achter staat. In de meeste situaties werken we bij de start van een coaching met een online voedingsdagboek om zo op zoek te gaan naar een manier van eten die voor jou werkt én resultaat oplevert.

Zo blijf je flexibel en leer je zelf eetbeslissingen maken zodat je niet afhankelijk van een vast schema blijft. We proberen je bij onze voedingsbegeleiding inzichten en tools te geven die voor duurzame gewoonteveranderingen zorgen. Misschien een slechte bedrijfsstrategie, maar we willen oprecht dat je na onze coaching zelfstandig verder kan..

Als u overweegt gewicht te verliezen of gewoon eens wil zien hoe gezond u bent, dan doet u vermoedelijk één van deze twee dingen: u stapt op een weegschaal of u berekent uw BMI. Maar eigenlijk zeggen deze twee methoden helemaal niets over uw gezondheid – uw gewicht en BMI vergelijken alleen hoe zwaar u bent ten opzichte van een standaard die niet overeenkomt met uw individuele doelstellingen.

Personal Training Bij Motionacademy - - Michaelbruijstens.com

Maar BMI en gewicht maken geen onderscheid tussen spier- en vetmassa. Dus hoe moet u dit dan doen? Met behulp van een analyse van uw lichaamssamenstelling. is een methode die beschrijft waar uw lichaam uit bestaat, waarbij een onderscheid wordt gemaakt tussen vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht om u een beter beeld van uw gezondheid te geven.

Bodyscan inbegrepen bij PT Pro. Ook losse metingen mogelijk voor 35 euro.

Met Online Coaching combinatie krijg je een voedingsplan én een trainingsplan. De ideale combinatie, want voeding en training zijn beide belangrijk om je doelen en wensen te behalen. Je bent niet gebonden aan een fitnessschool en je hoeft nooit een afspraak met je trainer in te plannen. Je kiest zelf waar en wanneer je gaat trainen.

Maar de kwaliteit blijft natuurlijk. Het enige dat van jouw verwacht wordt is discipline. Hetzelfde geldt ook bij het voedingsplan, 24/7 staat jouw Online Coach voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt een complete voedingsplan van 7 dagen met 4 maaltijden per dag verdeeld over 5/6 eet momenten.

Met Online Coaching voeding zijn de kosten een stuk lager dan bij een diëtist. Beiden plannen worden elke 4 weken n. a.v. de gegeven antwoorden op de check-up mails, behaalde resultaten en eventuele tussenmetingen aangepast naar jouw doelen en wensen!.

Personal Training Mechelen - 1-op-1 Training - Michaelbruijstens.com

Geef mij 5 vierkante meter van jouw locatie en ik maak er voor jou een fitness van. Terwijl ik rekening hou met jouw niveau kies ik voor een iets andere aanpak als trainingen in de fitness. We gaan meer oefeningen combineren met elkaar, we maken de rustpauzes net iets korter, we doen net iets meer herhalingen, we trainen meer in een parcours vorm en we maken gebruik van een hele kofferbak vol aan materialen die ik ter beschikking heb.

Zo hebben we aan het einde van de training even veel gedaan als tijdens een training in de fitness (Effectief Trainen - Privé Gym - Personal Trainer Mechelen Kosten -).

Wij vrouwen hebben een carrière, een eigen bedrijf, een gezin, het huishouden, en niet te vergeten de sociale contacten die nog onderhouden moeten worden. Ondertussen zijn we niet happy hoe we er uit zien en hoe we ons voelen. Het lukt niet om af te vallen, fitter te worden en de controle terug te krijgen over ons leven.

We werken aan doelen op een dieper level, waarbij wij je bewust laat worden van je blinde vlekken, oude gewoontes en daardoor een keuze hebt andere gewoontes te creëren en nieuwe patronen te ontwikkelen voor een krachtig lichaam en mind. Dit is transformatie! - Ben jij er klaar voor om jezelf op Nr 1 te zetten?- Heb je die commitment?- Ben je bereid te dealen met alle redenen en excuses?- En wil jij ook high level in het leven staan? - futloos, energiek en fit zijn?- overal pijntjes, een krachtig en sterk lichaam hebben?- overgewicht, een strakker lichaam hebben?- steeds weer met excuses komen, ownership nemen over je leven?- uitstellen, meteen in actie komen en doen wat nodig is? Op het internet zijn talloze online coaching aanbieders te vinden, het is daarom lastig te kiezen welke aanbieder goed bij jou past.

Als coach houden wij rekening met jouw dagelijkse bezigheden en baseren wij ons advies specifiek op jouw levensstijl. Daarnaast brengen wij je kennis bij op gebied van voeding en werken we samen aan een schema met voeding die je 365 dagen per jaar lekker vindt. Bij periodes waar de focus net even anders ligt (denk aan de feestdagen, zomervakanties, feestjes e - Online Coaching Rotterdam.

Wat Kost Een Personal Trainer Of Coach? - Michaelbruijstens.com

Wij zijn zelf ook levensgenieters en houden van lekker eten en een feestje. Desondanks verliezen wij nooit onze doelen uit het oog en blijven wij gefocust op ons einddoel. Leuk en gezond leven is prima met elkaar te combineren! je leert werken aan de beste versie van jezelf en hierin een goede balans te vinden zodat je ook nog van het leven kan genieten.

2-wekelijks metingen bespreken, voeding en trainingen evalueren. elke week een coach sessie op locatie waarbij progressie wordt besproken en de coaching wordt geëvalueerd je mag al je vragen onbeperkt stellen via email. je leert werken aan de beste versie van jezelf en hierin een goede balans te vinden zodat je ook nog van het leven kan genieten.

More from Cadeaus, Kleding, Schoenen

Navigation

Home

Latest Posts

Scooter Beveiliging

Published Sep 12, 22
10 min read

Soorten Rapporten Beveiliging

Published Sep 08, 22
6 min read

Beveiliging Zeewolde

Published Sep 08, 22
4 min read