Traditional Thai Massage versoepelt de spieren en verlicht spanningen in het hele lichaam. Bel voor een afspraak Suriyossalon in Brugge op 0480625190

Sportpraktijk - Doelgerichte Thaise Massage - Suriyossalon.be

Published Apr 20, 22
4 min read

Thaise massage in Brugge (West-Vlaanderen)

Zoek je Thaise massage Brugge?  Eventjes lekker ontspannen en uzelf onttrekken uit de dagelijkse stress? Gewoon even lekker wegdromen in een rustgevende omgeving? Thaise massage op de voet om pijn en stress te verlichten. Reinigt de aura, verhoogt de energie, regelt slaap en vermindert pijn. Thai Herb Compress Massage: Massage met traditionele kruidenstempels om stress te verlichten. Thai Anti Stress Massage: Massage op het hoofd, de nek, rug en schouders om stress af te lossen... Kom bij Suriyos Salon in Brugge.

CONTACT

Jozef Suveéstraat 18 - 8000 Brugge. Mail: suriyossalon@hotmail.com. Of bel voor een afspraak: 0480625190

Heb Ik Een Thaise Massage Nodig En Waar Moet Ik Op Letten? - Suriyossalon.be

Op den duur kan je je handen voorbij je voeten brengen. Blijf 30 seconden zo zitten en blijf rustig doorademen. Kom dan omhoog, terwijl je inademt. WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN THAISE MASSAGE?. Oefening 2: Ga op de grond zitten met je benen voor je uitgestrekt. Vergeet normale massagetechnieken; bij een Thaise massage wordt je lichaam namelijk gestrekt in plaats van gemasseerd met de welbekende strijkingen en knedingen.. Je armen zijn achter je lichaam en je vingers raken de grond.

Je bovenbenen moeten naar buiten draaien en je knieën naar beneden staan. Als het moeilijk is om je rug goed te blijven strekken, ga dan op een kussen zitten - De Thaise (yoga)massage is een massage waarbij acupressuur en yogahoudingen worden gecombineerd terwijl je op een mat ligt.. Daardoor komen je heupen wat hoger. Houd met je handen je voeten heel dicht tegen je aan en strek je uit langs je rug, ontspan daarbij je heupen, zodat je knieën lager komen.

Oefening 3: Ga zitten met gestrekte benen. Buig je rechterbeen en zet je hiel bij je billen. Zet je rechterhand achter je op de grond, trek je ribbenkast op, zodat het onderste deel van je rug naar binnen welft en draai zover mogelijk naar rechts. Strek de achterkant van de linkerarm langs de buitenkant van de je rechterknie zonder daarbij je buikspieren aan te spannen.

Blijf hoogstens 20 seconden zo zitten - Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking. Je rechterheup mag niet omhoog komen. Ontspan je. Voer deze oefening ook naar de linkerkant uit. Specifieke oefeningen Kuiten: * Steun met je handen tegen een muur, plaats een voet op 0. 6 meter en de andere voet op 1. 2 meter van de muur.

Met de achterste voet rek je de bovenkant van de kuit, met de voorste voet rek je de onderkant van de kuit en de achillespees. Door het achterste been lichtjes te buigen rek je ook daar meer de onderkant van de kuit. * Zittend (bij voorkeur met gestrekte benen) je tenen naar je toetrekken. Thaise massage wordt nu overal in Thailand beoefend, op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels, op het strand..

Deze oefening kan je meten ( sit and reach ). * Rechtopstaand (met gestrekte benen) en voorover buigen - Tarieven - Sterker Dan Ooit - Kosten Thaise massage - suriyossalon.be. * De hordenzit (hordenzit is een combintie van de lenigheid van hamstring / rug / bekken / adductoren en abductoren) Ga zitten met één been gestrekt en het andere naar achteren gebogen (Wat Kost Een Thaise massage? - Onze Tarieven - suriyossalon.be).

Quadriceps: * Op beide knieën gaan zitten en achterover leunen. Adductoren (spieren aan de binnenkant van het dijbeen): * Ga rechtop staan, zet je voeten wijd uit elkaar, leun naar 1 zijde zodat je gewicht op 1 been rust totdat je de stretch voelt aan de binnenkant van het andere been.

Thaise Massage In Mechelen - Overtreffen Van Jouw Doelen Is Ons Drijfveer - Suriyossalon.be* Ga op je rug liggen met je benen recht omhoog gestrekt tegen een muur, dan je benen langs de muur spreiden en naar beneden laten zakken. Duo Thaise massage. Samen Aan De Slag Met Jullie Doelen! - suriyossalon.be. Heup: * Ga in voorwaartse spreidstand, het voorste been naar voor buigen en je heup naar beneden duwen. Behaal Effectief Resultaat Met Thaise massage - suriyossalon.be. * Op de buik liggend, één of twee benen naar je hoofd trekken (rekken van de heupflexoren).

Bilspieren: * Al zittend, je rechterbeen over linkerbeen brengen, eventueel uitbreiden door met je romp weg te draaien. * Al liggend één been over het andere been naar de grond brengen (kan met gestrekt of gebogen been, eventueel twee benen gebogen en gekruist) - Wat Kost Een Thaise massage? - Onze Tarieven - suriyossalon.be. * Zijwaarts doorbuigen, eventueel met je benen gekruist.

* Op handen en knieën gaan zitten, achtereenvolgens een holle en bolle rug maken. * Ga op je rug liggen, armen zijwaarts gestrekt in het verlengde van de schouder, je linkerbeen naar je rechterhand brengen en omgekeerd. * Ga op je rug liggen, je armen zijwaarts gestrekt in het verlengde van de schouder, je linkerbeen naar je linkerhand brengen en omgekeerd.Buikspieren: * Achterwaarts op handen en voeten steunen met je handen achter je rug. Je borst omhoog drukken totdat je met holle rug een brug maakt. * Voorover gebogen met je armen op een ballustrade of stoelleuning leunen, benen gestrekt, je hoofd en nek tussen je schouders naar beneden duwen. Wat Kost Een Thaise massage? - Thaise massage Mechelen - suriyossalon.be.

Thaise massage Brugge. De Thai massage is dus een 'perfect moment' om je lichaam volledig te rekken en te strekken en van top tot teen te ontspannen. Thaise massage helpt bij het verminderen van stress en angst. Veel mensen ervaren stress en benauwdheid in het dagelijkse leven door een strak schema. Naast een pauze en rustperiode van het drukke schema, helpt Thaise massage ook bij het verlagen van het cortisolniveau in je lichaam, ook wel het stresshormoon genoemd. Doordat de massage de ontspanning van de spieren stimuleert, helpt dit om je geest en lichaam te ontspannen van stress.Wat is een Traditionele Thaise massage. De Thai kennen de kunst van het masseren als geen ander volk ter wereld. Het is één van de beste massages

More from Kleding, Life coach, Cadeaus

Navigation

Home

Latest Posts

Scooter Beveiliging

Published Sep 12, 22
10 min read

Soorten Rapporten Beveiliging

Published Sep 08, 22
6 min read

Beveiliging Zeewolde

Published Sep 08, 22
4 min read