Behaal Effectief Resultaat Met Personal Training - Michaelbruijstens.com

Published Feb 10, 22
6 min read

Wat Kost Een Personal Trainer Per Uur? - Michaelbruijstens.com

Een grote verandering begint bij een kleine stap! Personal trainer Rotterdam

Qua trainingsniveau is een goede online fitness coach ten minste halfgevorderd. Dit houdt in dat er in totaal minimaal een aantal jaren zijn geweest waarin er continue progressie is behaald. De totale trainingsjaren zijn hierbij minder relevant, gezien je jaren aan tijd kan verdoen zonder daadwerkelijk kwalitatieve progressie te boeken.

Een goede online fitness coach heeft zelf veel dingen uitgeprobeerd en heeft zijn coaching verbeterd aan de hand van feedback en ervaring. Er wordt echt gewerkt met een systeem i. p.v. een willekeurige aanpak met nat vingerwerk. De online fitness coach weet wat de basis is, zodat je als klant niet bezig hoeft te zijn met de dingen die voor het grote plaatje veel minder relevant zijn.

Dat kan alleen wanneer je coach voldoende praktijkervaring heeft - Hoe Kan Ik Een Personal Trainer Worden In 2022? -. Veel theoriekennis is geen garantie voor een effectieve uitvoering in de praktijk. Een goede online fitness coach heeft zijn/haar opgedane kennis in de praktijk toegepast, op zichzelf en op klanten, en weet op basis daarvan wat wel of niet werkt. Dat een coach er al na 1 jaar gespierd uitziet, zegt niets over de daadwerkelijke ervaring van de coach.

Dit kun je meestal herkennen aan hun samenhorigheid, hun volgers en de resultaten die ze delen. Resultaten zijn een vorm van social proof. Het geeft een indicatie van wat je kan verwachten, maar omdat elk persoon en leefsituatie anders is, wil dat niet zeggen dat je soortgelijke resultaten behaalt. Vooral als er uitzonderlijke resultaten worden gedeeld.

Waar liepen ze tegenaan, wat zijn de resultaten m. b.t. de mindset, gewoontes en wat maakt de online fitness coach uniek? Kijk of er ook andere recensies zijn, zoals via Google, Facebook of Linked, In. Bekende (dure) online fitness coaches hoeven niet per se kwaliteit te bieden en hoeven coaches die een laag bedrag vragen, niet per se slecht te zijn.

Op grote schaal (massa)coaching bieden heeft waarschijnlijk impact heeft op de kwaliteit van de coaching. k Doe daarom goed onderzoek wanneer je besluit om een coachingstraject te volgen. Volg de sociale media kanalen van de coach, bezoek de kanalen van zijn/haar klanten en lees de blogs en artikelen op de website.

Dit draagt allemaal bij aan het vormen van een duidelijk beeld van de coach en de werkwijze. Een goede online fitness coach is transparant in de haalbaarheid van je doelen en begeleid over het algemeen niet meer dan een vast aantal klanten, om de kwaliteit van de coaching te waarborgen.

De Waarde Van Personal Training - Michaelbruijstens.com

Een goede online fitness coacht biedt veiligheid Een goede online fitness coach is iemand waar je een vertrouwensband mee opbouwt en iemand die geeft om jou als persoon. Het is echt een relatie die je samen aan gaat. Tijdens een relatie is communicatie altijd essentieel, om te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en dat je je er echt prettig en veilig bij voelt.

Een goede online fitness coach is empathisch assertief en kijkt met jou naar oplossingen. Een goede online fitness coach kan goed onderscheid maken tussen coachen en adviseren. Wanneer een online fitness coach te maken krijgt met een doelgroep waarbij de motivatie niet intrinsiek is, verschuift het werk. Adviseren en kennis delen is ontoereikend.

Coachen gaat over abstracte problemen oplossen en richt zich vooral op duurzame gedragsverandering. De coach stemt verwachtingen af, bespreekt obstakels en stelt gerust. Er wordt geen advies uitgebracht, dat opgevolgd dient te worden. De coach is empathisch assertief. Met jou wordt er een aanpak opgesteld. Ook voor minder goede en slechte dagen.

Dit om op het juiste pad te blijven en progressie te blijven boeken. Een goede online fitness coach is iemand waar je een vertrouwensband mee kan opbouwen. Er wordt naar je geluisterd en naar praktische oplossingen gekeken i. p.v. dat jou een schuldgevoel aan te praten als iets niet is gelukt.

Dit betekent niet per se dat hoe groter de intake is, hoe beter dat is. Het gaat erom dat alle informatie die in de intake staat, daadwerkelijk wordt gebruikt voor het ontwerpen van jouw persoonlijke programma en coachingstraject. Een goede online fitness coach heeft ervaringen verzameld van andere goede coaches en goeroes met dezelfde expertise, inclusief de ervaringen die zij hebben met hun klanten - Personal Training.

Wanneer de online fitness coach zelf is gecoacht door een andere goede coach, is de kans groot dat hij een basis heeft gelegd om zelf een goede online fitness coach te worden. Een goede online fitness coach houdt de resultaten van je trainingen en je lichaamssamenstelling bij. Zo kan hij/zij jouw programma op basis van progressie aanpassen.

Een onervaren online fitness coach geeft je daarentegen om de drie tot vier weken een nieuw ‘standaardschema’ of gooit alles om wanneer je vastloopt. Het gevolg is dat je geen concrete benchmarks hebt, en dat wanneer je na een lange tijd weer terugkomt bij de oefeningen die je niet hebt gedaan, je waarschijnlijk geen progressie hebt behaald.

Tarieven - Sterker Dan Ooit - Kosten Personal Trainer - Michaelbruijstens.com

Doe je er langer dan een week over om progressie te behalen met een oefening, terwijl je je er 100% voor inzet, dan is het programma dat je volgt niet goed op jou afgestemd. Een goede coach heeft een unieke aanpak en maakt programma’s op maat en is in veel gevallen gecoacht door een andere goede coach.

Samenvatting online fitness coach Online fitness coaching brengt over het algemeen veel voordelen met zich mee. De meeste nadelen worden weggewerkt door (online) persoonlijk contact te hebben en/of eens in de zoveel tijd fysiek bijeen te komen. Althans voor de gemiddelde persoon; dit telt zeker niet voor iedereen. Je zult met online coaching meer en sneller resultaat behalen, dan wanneer je alles zelf probeert uit te vogelen - Hoe Kan Ik Een Personal Trainer Worden In 2022? -.

Het vinden van een goede online fitness coach is lastig, vooral wanneer iedereen zichzelf zo kan noemen. Het is geen beschermd beroep. Ik heb daarom voor het gemak een beknopt overzicht gemaakt waar je rekening mee wilt houden. Wel of geen scholing? Wat is de achtergrond van de online fitness coach? Do they practice what they preach? Social proof.

Vraag jezelf af of je met zo’n coach in zee wilt gaan en in hoeverre jij je doelen zult behalen. Vond je dit artikel leerzaam en waardevol? Deel het via de onderstaande knoppen met jouw netwerk. Heb je vragen of gedachtes over online fitness coaching? Laat hieronder een reactie achter.

Vooral als deze communicatie alleen via de mail verloopt. Een goed alternatief is coaching middels video calls. Sommige mensen hebben echter behoefte aan persoonlijk contact. Hoe Kan Ik Een Personal Trainer Worden In 2022? -. Het hebben van geen tot gebrek aan trainingservaring maakt het moeilijker om aan een goede houding te werken. Het vinden van een goede online fitness coach is lastig, vooral wanneer iedereen zichzelf zo kan noemen.

Doe je onderzoek door te kijken naar de opleidingen, relevante praktijkervaring, bekijk resultaten van klanten/blogs/website en volg diegene op social media.

Gedurende mijn tijd heb ik alle nodige ervaring opgedaan en geleerd wat de meest effectieve methode is om sporters en atleten te coachen tot hun maximale potentie. Ik geloof dat het menselijk lichaam gemaakt is om te bewegen. Niet alleen omdat het je fitter maakt, maar omdat het essentieel is voor ons voortbestaan.

More from Kleding, Life coach

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Training Geldrop

Published Dec 25, 22
6 min read

Personal Training Nieuw-west

Published Dec 22, 22
5 min read

Best Colleges For Personal Training

Published Dec 18, 22
6 min read